ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ШКОЛЕ У ГОСТИНИЦИ

Предузеће „ЦМП” изводи радове на комплетној реконструкцији објекта школе у Гостиници, иначе издвојеног одељења ОШ „Нада Матић”. За ту намену из буџета града опредељено је око 25 милиона динара.
 
Школа стара готово седам деценија никада није реконструисана, па ће када се заврше сви планирани радови овај објекат изгледати потпуно другачије.
 
Опширније на линку.
Град Ужице, 6.6.2022. године

ПОЗНАТИ И УСПЕШНИ УЖИЧАНИ У ПОСЕТИ ОШ „НАДА МАТИЋ"

Редитељ Предраг Гага Антонијевић, др Даница Грујичић директорка Института за онкологију и радиологију Србије и Ирина Вукотић новинарка и водитељка ТВ Пинк, посетили су ОШ Нада Матић” у којој су завршили своје основно образовање и разговарали са директорком,  наставницима и ученицима. Наше успешне и познате Ужичане поздравила је и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић, изразивши захвалност на посети, али и на свему што лично и професионално чине за град у коме су рођени и одрасли.

Град Ужице, 3.6.2022. године

 

УЧЕНИЦИ ОШ „НАДА МАТИЋ” У ПОСЕТИ ГРАДСКОЈ КУЋИ

У пратњи директорке и наставника грађанског васпитања, ученици ОШ Нада Матић” данас су посетили Градску кућу и након обиласка неколико важних служби разговарали са градоначелницом Ужица др Јеленом Раковић Радивојевић.
 
Ученике је дочекао председник Скупштине града Ужица Бранислав Митровић и упознао их са функционисањем највишег органа Града. Била је ово прилика да ученици сазнају како се припремају и доносе важне одлуке у Скупштини и свим службама које су укључене у тај процес.
 
Опширније на линку.

ДАН ШАРЕНИХ ЧАРАПА

2022Danšarenihčarapa-drugionama

 Просветни преглед", 31.3.2022. године