ДОДЕЛА НАГРАДА И ДИПЛОМА

За наше најбоље ученике и њихове родитеље организован је свечани пријем 21. јуна 2018. године. Уз предивну музику, коју су изводиле наше талентоване ученице Ђурђица 

Алексић и Сања Васовић, и надахнуто казивање поезије Анастасије Продановић и Дарије Петровић, ученица које су протеклих година биле веома успешне на Општинским такмичењима рецитатора, директорка Бранислава Јовичић уручила је дипломе и награде ђаку генерације, носиоцима дипломе „Вук Караџић“ и ученицима који су учествовали на републичким такмичењима.

Опширније: ДОДЕЛА НАГРАДА И ДИПЛОМА

ПРОМОЦИЈА МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

2018muzickaskola

Ученици и професори Музичке школе „Војислав Лале Стефановић“ одржали су промоцију 14. јуна 2018. године у ОШ „Нада Матић“. Том приликом позвали су ученике наше школе да се друже са њима, да заједно стичу нова знања и дa уживају у музици. 

Опширније: ПРОМОЦИЈА МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

ДЕЧИЈА ПРАВА У МЕЂУПРЕДМЕТНИМ КОМПЕТЕНЦИЈАМА

2017opd Последње часове наставе ликовне културе ученици су провели у естетском уређењу школе и сређивању кабинета за ликовну културу. Насликан је један мурал, осликани су прозори у школској библиотеци, освежени су стари мурали, офарбани радијатори и очишћен је кабинет за ликовну културу. 

Опширније: ДЕЧИЈА ПРАВА У МЕЂУПРЕДМЕТНИМ КОМПЕТЕНЦИЈАМА

ПРВА НАГРАДА НА МЕЂУНАРОДНОМ КОНКУРСУ

На управо завршеном међународном конкурсу, у организацији православног дечијег часописа „Светосавско звонце“ и српског одељења Међународног јавног фонда јединства православних народа, на тему „Језик моје мајке“,

ученица наше школе Милица Пауновић 7/3 освојила је прву награду у категорији примењена уметност, у оквиру акције „Стопама наших предака“. Награда за Милицу је летовање на Крфу, грчком острву. 

На фотографији се налази Миличин рад у једној од фаза израде.

Силвија Аћимовић, вероучитељ

 

"РАМПА ЗА ПРЕДРАСУДЕ"

2017opd "Рампа за предрасуде" је назив ликовне композиције коју су ученици осликали на прозорима школске библиотеке и тиме оплеменили њен ентеријер. Активност је планирана током обуке ученика за Ученички парламент, а реализована 13. маја 2018. године. 

Опширније: "РАМПА ЗА ПРЕДРАСУДЕ"