ДЕЧИЈА ПРАВА У МЕЂУПРЕДМЕТНИМ КОМПЕТЕНЦИЈАМА

2017opd Последње часове наставе ликовне културе ученици су провели у естетском уређењу школе и сређивању кабинета за ликовну културу. Насликан је један мурал, осликани су прозори у школској библиотеци, освежени су стари мурали, офарбани радијатори и очишћен је кабинет за ликовну културу. 

Опширније: ДЕЧИЈА ПРАВА У МЕЂУПРЕДМЕТНИМ КОМПЕТЕНЦИЈАМА

"РАМПА ЗА ПРЕДРАСУДЕ"

2017opd "Рампа за предрасуде" је назив ликовне композиције коју су ученици осликали на прозорима школске библиотеке и тиме оплеменили њен ентеријер. Активност је планирана током обуке ученика за Ученички парламент, а реализована 13. маја 2018. године. 

Опширније: "РАМПА ЗА ПРЕДРАСУДЕ"

НАЈБОЉИ НА ГРАДСКОМ ТАКМИЧЕЊУ

elementarnenepogode

Прво место на Градском такмичењу у смањењу ризика и ублажавању последица од елементарних непогода и других опасности освојила је екипа III3 одељења у саставу: Тамара Томић, Милош Алексић, Страхиња Даничић, Аница Пауновић, Ивана Богићевић, Урош Митрашиновић, Вукашин Марјановић, Јана Пантелић, Никола Веселиновић и Искра Анђић.

Честитамо ученицима и њиховој учитељици Милени Гудурић на постигнутом резултату.

 

”БАШТА РАЗЛИЧИТОСТИ”

2017opd У суботу, 9. јуна 2018. године, у периоду од 9 до 13 часова, група ученика, учесника обуке за Ученички парламет,  осликала је мурал у кабинету за ликовну културу, који су назвали "Башта различитости". Осликавању је претходила иницијатива ученика да узму активно учешће у естетском уређењу школе. 

Опширније: ”БАШТА РАЗЛИЧИТОСТИ”

ПРВО МЕСТО НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ

2018rg

Прво место у индивидуалном и групном такмичењу на Међународном турниру из ритмичке гимнастике на Златибору освојиле су Миа Секулић II2 и Елена Секулић IV1, а друго место у индивидуалном и прво у групном такмичењу освојила је Кристина Петровић IV3.