УЖИВАЊЕ НА СНЕГУ

Поводом рођендана наше другарице Калине, у организацији њених родитеља Марије и Петра Богојевића, деца предшколске групе, са својом васпитачицом Снежаном Шаровић, провела су диван дан у Скијашком центру "Торник".

Опширније: УЖИВАЊЕ НА СНЕГУ

ПРВИ ДЕО ЗИМСКОГ РАСПУСТА

2020NG

Према Календару образовно-васпитног рада за школску 2019/2020. годину, први део зимског распуста за ученике почиње у понедељак, 30. децембра 2019, а завршава се у уторак, 7. јануара 2020. године. Први наставни дан је среда, 8. јануар 2020. године. Ученици I, III, V, VI, VII и VIII разреда полазе пре подне, а II и IV разреда после подне.

 

У среду, 8. јануара 2020. настава ће се одвијати по распореду часова од понедељка.

Свим ученицима и родитељима желимо срећне предстојеће новогодишње и божићне празнике. 

 

Kолектив ОШ „Нада Матић“, Ужице

2020

 

ПРЕД БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ...

Ученици верске наставе виших разреда припремили су и украсили пећину Христовог рођења, а ученици трећег и четвртог разреда наступајуће божићне празнике честитали су својим другарима скромном приредбом и слаткишима.

Опширније: ПРЕД БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ...

НОВОГОДИШЊИ БАЗАР

У свечаној претпразничној атмосфери, уз музику и весели жагор, учетвртак, 26. децембра, у холу школе организована је продајна изложба под називом „Новогодишњи базар“. 

Опширније: НОВОГОДИШЊИ БАЗАР

ЗАЈЕДНИЧКА РАДИОНИЦА УЧЕНИКА И РОДИТЕЉА

У оквиру пројекта Млади предузетници, организована је радионица  на којој су ученици  I3 одељења, заједно са својим родитељима, израдили новогодишње украсе и честитке. Ученици ће израђене предмете продавати на продајној изложби у холу школе.

Опширније: ЗАЈЕДНИЧКА РАДИОНИЦА УЧЕНИКА И РОДИТЕЉА