СТУДИЈСКА ПОСЕТА ЗА НАСТАВНИКЕ

pravadeteta Студијску посету за наставнике, у оквиру пројекта „Образовање за права детета“, реализују удружења Ужички центар за права детета, Имам идеју из Краљева, Nexus из Врања, Центар за креативни развој из Књажевца и Друштво за развој деце и младих из Ниша, са тридесет партнерских школа у Србији, уз подршку Песталоци дечје фондације из Швајцарске.

Опширније: СТУДИЈСКА ПОСЕТА ЗА НАСТАВНИКЕ

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ МАТЕМАТИКЕ

Учитељица III2 Снежана Ђурић одржала је угледни час из математике 20. октобра 2020. године.

Опширније: УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ МАТЕМАТИКЕ

ТРЕЋИ НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

Треће место на Окружном такмичењу у стоном тенису, у оквиру Олимпијских спортских игара ученика основних школа Републике Србије, освојили су Давид Шаренац и Дарко Петровић, ученици VIII1 одељења наше школе.

Честитамо ученицима и њиховој наставници Оливери Арсић на постигнутим резултатима.

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

pravadeteta Наставница српског језика и књижевности Снежана Цветковић одржала је у VI1 угледни час са елементима права детета 15. октобра 2020. године. Наставна јединица Aска и вук Иве Андрића је једно од књижевних дела које нас подстиче да размишљамо о стереотипима и предрасудама у нашем окружењу.

Опширније: УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

Прво место на Општинском такмичењу у стоном тенису, у оквиру Олимпијских спортских игара ученика основних школа Републике Србије, освојили су ученици наше школе: Јана Ђурић VIII4, Ива Пејић VIII1,

Давид Шаренац VIIIи Дарко Петровић VIII1.

Честитамо ученицима и њиховој наставници Оливери Арсић на постигнутим резултатима.