Републичко такмичење из физике

Изузетан успех нашег ученика, Петра Дамјановића, ученика VIII1, на Републичком такмичењу из физике!!! Петар Дамјановић је освојио 2. место на Републичком такмичењу из физике и тиме остварио пласман на Српску физичку олимпијаду која ће се одржати на Физичком факултету у Београду.

cestitamoЧЕСТИТАМО!!!

Општинско такмичењe у стрељаштву

streljastvo-meta 01На Општинском такмичењу у стрељаштву – пионири – екипно прво место и пласман на Окружно такмичење у стрељаштву, освојили су:

 

1. Вукашин Стоковић, VII4

2. Александар Шукић, VII4

3. Вељко Митровић, III1

    На Општинском такмичењу у срељаштву – пионири – појединачно, прво место и пласман на Окружно такмичење у стрељаштву, освојио је Вукашин Стоковић, ученик VII4.

 

Окружно такмичењe из српског језика

 

1327960662 309211185 1-Slike-cASOVI-SRPSKOG-JEZIKA-I-KNJIzEVNOSTI-U-ZRENJANINUНа Окружном такмичењу из српског језика, одржаног 09.04.2017. године ученици наше школе постигли су следеће резултате:

 

 

 

 

V РАЗРЕД

- Јулијана Ирић, 1. место;

-  Маша Шишић, 2. место

- Андријана Цицварић, 3. место

VI РАЗРЕД

-          Данка Петровић, 2. место;

-          Мина Јанковић, 3. место;

-          Катарина Алексић, 3. место

VII РАЗРЕД

-          Анђела Продановић, 2. место

VIII РАЗРЕД

-          Катарина Митрашиновић, 2. место.

 

ЧЕСТИТАМО СВИМ УЧЕНИЦИМА И ПРЕДМЕТНИМ НАСТАВНИЦИМА НА ПОСТИГНУТИМ РЕЗУЛТАТИМА!!!

 

 

 

ДРУГО МЕСТО У ЕКИПНОЈ КОНКУРЕНЦИЈИ НА ОЛИМПИЈСКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

У Медија центру Црвеног крста Ужице, 12. јуна 2016. године, проглашени су најуспешнији ученици основних и средњих школа на Олимпијским спортским играма ученика, у организацији Спортског савеза Ужица, а под покровитељством Града Ужица. Најуспешније школе у екипној конкуренцији су:

1. Прва основна школа краља Петра II

2. ОШ „Нада Матић“

3. ОШ „Слободан Секулић“

За најуспешнијег професора физичког васпитања у основним школама у Ужицу проглашена је професорка наше школе Марина Алексић.

ЧЕСТИТАМО КОЛЕГИНИЦИ МАРИНИ И СВИМ УЧЕНИЦИМА КОЈИ СУ ПОСТИЗАЛИ ОДЛИЧНЕ РЕЗУЛТАТЕ НА МНОГОБРОЈНИМ СПОРТСКИМ ТАКМИЧЕЊИМА У ОКВИРУ ОЛИМПИЈСКИХ СПОРТСКИХ ИГАРА УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА!