ДРУГИ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

На Општинском такмичењу у малом фудбалу, у оквиру Олимпијских спортских игара ученика основних школа Републике Србије, ученице наше школе освојиле су 2. место: Катарина Кустурић VIII ИО Гостиница, Теодора СавићVII1, Јана Ђурић VI4, Јована Кујунџић VII1, Невена Гачић VII4, Андреа Жувела V2, Тамара Терзић V4, Вања Јевтић V2, Лена Мијатовић VII ИО Гостиница и Душица Вујовић VI3.


Честитамо ученицама и њиховој наставници Оливери Арсић на постигнутом резултату.

Награда града Ужица

 Поводом Дана града наша школа добила је награду града Ужица за изузетне резултате постигнуте у раду у области васпитања и образовања (учешће и запажени резултати на такмичењима на свим нивоима, реализација пројеката). Такође, у школској 2011/2012. години идентификовани смо као једна од најбољих школа у Србији од стране Министарства просвете и науке у сарадњи са Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања.

slika0351

 slika0355

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мисија наше школе

Мисија наше школе је да развијамо савремене процесе усвајања знања, да подстичемо креативност код ученика и наставника и стварамо атмосферу партнерства, тимског рада и поверења између свих учесника образовно-васпитног процеса. Желимо да будемо средина која препознаје и промовише вредности поштеног и одговорног рада, солидарности, поштовања и прихватања различитости, доброту и хуманост, средина која подстиче и развија еколошку свест и промовише концепт одрживог развоја. 

 

 

Наша школа је проглашена за једну од најбољих у Србији

   Анализом резултата на завршном испиту, од стране Министарства просвете и науке у сарадњи са Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања, наша школа је проглашена за једну од најбољих у Србији.

    Допис из Министарства просвете и науке    

    Списак похваљених школа 

Опширније: Наша школа је проглашена за једну од најбољих у Србији