УСПЕШНО НА ТАКМИЧЕЊУ

НАЈБОЉИ ИЗ ХЕМИЈЕ

HEM1

Са максималним бројем бодова на Општинском такмичењу из хемије, наш ученик Петар Дамјановић 7/1 освојио је прво место, Софија Ђерић 7/1 друго, а треће место освојиле су Марија Ристић 7/1 и Јована Јанковић7/3.

 

УСПЕШНО НА ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ИСТОРИЈЕ

ISTORIJAНа Општинском такмичењу из историје, Петар Дамјановић 7/1 освојио је прво место, а Милица Гускић 7/1, Јована Јанковић 7/3 и Ђорђе Драгојловић 8/3 треће место.

 

 

 

НАШИ УСПЕШНИ МЛАДИ МАТЕМАТИЧАРИ

MAT1Успешним учешћем на Општинском такмичењу из математике, на Окружно такмичење пласирали су се ученици старијих разреда: Мина Јанковић, Сања Васовић, Катарина Станисављевић, Данка Петровић, Катарина Ранђеловић (пети разред), Анђела Продановић (шести разред), Софија Ђерић, Петар Дамјановић, Андрија Петровић (седми разред).

MATНа Општинском такмичењу из математике за ученике трећег и четвртог разреда, друго место освојили су Вања Тешић, Антоније Јелисавчић и Милена Топаловић, а треће место Урош Радојичић (трећи разред); похваљен је ученик Матија Продановић. Друго место освојили су ученици четвртог разреда: Предраг Станојчић, Кристијан Милутиновић, Нина Ћокић, Данило Милићевић и Маша Шишић, а треће место Сара Костић, Јулијана Ирић, Лазар Даниловић и Марко Дрндаревић; похваљени су Павле Ристић и Дуња Шпијуновић.

 

ТРЕЋЕ МЕСТО ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

 

ENG

На Општинском такмичењу из старних језика, наша ученица Нина Ћенадић 8/3 освојила је треће место из енглеског језика и пласирала се на Окружно такмичење.

 

 

НАЈБОЉИ У СТРЕЉАШТВУ

На Општинском такмичењу у стрељаштву, у оквиру Олимпијских спортских игара ученика основних школа Републике Србије, наши ученици освојили су екипно прво место: Александар Шукић, Вукашин Стоковић и Петар Ковачевић (VI4). У појединачној конкуренцији, Вукашин Стоковић освојио је прво, а Александар Шукић и Петар Ковачевић треће место.

 

Похваљујемо ученике и честитамо им на постигнутим резултатима!