СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ ШКОЛЕ У ГОСТИНИЦИ

 2022Otvaranje škole u Gostinici   У четвртак, 10.11.2022. године, уприличена је свечаност поводом отварања комплетно реконструисане школске зграде издвојеног одељења наше школе у Гостиници.  

 Овом догађају присуствовали су представници града, надлежне школске управе, директори основних и средњих школа, родитељи, бивши ученици и радници, мештани, као и колеге из матичне школе. 

 

 Наиме, ђаци из Гостинице, заједно са својим наставницима, ову школску годину започели су у згради матичне школе, где су се запослени здушно потрудили да им боравак учине пријатним. У томе  су и успели, те им се овом приликом најискреније захваљујемо. Ипак, наши најмлађи нестрпљиво су чекали повратак – помно пратећи ток радова. Стога је овај дан за њих заиста био посебан! 

 
 Градоначелница Ужица Јелена Раковић Радивојевић исказала је задовољство квалитетом окончаних радова. Директорка Ивана Цветковић захвалила је представницима града, родитељима, ученицима и запосленима, јер су се заложили да школска зграда, иначе смештена у предивном природном окружењу, заблиста. Прослављени музичар Дејан Петровић, бивши ученик издвојеног одељења, својим несебичним залагањем и доприносом показао је како се треба опходити према месту из којег је човек потекао, као и према онима који учествују у развоју свакога од нас – изражавањем захвалности својој учитељици. Ученици и њихови родитељи сматрају да обновљена школска зграда нуди услове за образовање и васпитање достојне сваког детета и верују да ће подстаћи још јачу мотивацију за учење и рад.  
 
  Гости су имали осмех на лицима – деца су им пренела предивну енергију тачкама које су извели. Поздравни говор, драмски текстови, афоризми и стихови били су проткани хумором, те су на својствен начин обојили атмосферу. На крају програма ученици су, у име родитеља, уручили поклоне и захвалнице за укупно залагање и допринос градоначелници Ужица и директорки наше школе. 
 
  Након програма, а у складу са именом места – Гостиница, родитељи су приредили богато послужење за све госте. 
 
  На ученицима и запосленима остаје задовољство да стечено чувају, испуне духом сарадње и другарства, оплемене креативношћу и истрају у преданом раду, вођени радозналошћу и жељом да се напредује.
 
  У име ученика и запослених, срдачно захваљујемо свима који су допринели уређењу нашег простора и поделили са нама неизмерну радост! 
 
  Јасна Аврамовић
Биљана Ваљаревић
2022Otvaranje škole u Gostinici22022Otvaranje škole u Gostinici4
2022Otvaranje škole u Gostinici12022Otvaranje škole u Gostinici3 
 
2022Otvaranje škole u Gostinici52022Otvaranje škole u Gostinici6
2022Otvaranje škole u Gostinici72022Otvaranje škole u Gostinici8
2022Otvaranje skole u Gostinici102022Otvaranje škole u Gostinici9