ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ 2018/2019.

pocetak18-19

Школска 2018/2019. година почиње 3. септембра, када је плава смена пре подне, а црвена после подне. Настава у преподневној смени почиње у 7,30 часова, а у поподневној смени у 14,00 часова. Промена смена се одвија седмично.

 

Прозивка првака и предшколаца је у понедељак, 3.9.2018. у 10,00 часова. 

Одељењске старешине ученика петог разреда:

V1Биљана Стефановић

V2 – Драгана Алексић

V3 – Мирјана Савић

V4 – Радмила Божанић

V ИО Гостиница – Душица Стевановић 

У плавој смени су V1и V2, а у црвеној смени V3 и V4. Сви ученици првог разреда похађаће наставу у црвеној смени.

Деца припремног предшколског програма распоређена у васпитне групе код васпитачица Душанке Кнежевић и Божидарке Секулић су у плавој смени, а деца распоређена у васпитну групу код васпитачице Снежане Шаровић у црвеној смени.

директорка Школе

Бранислава Јовичић

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ

Припремна настава за ученике који су упућени на поправни испит реализоваће се у августу. Поменути ученици треба да се јаве својим одељењским старешинама 20. августа 2018. године у 12 часова.

директорка Школе

Бранислава Јовичић

ОБАВЕШТЕЊЕ O ЗАЈЕДНИЧКОЈ ПРОСЛАВИ УЧЕНИКА VIII РАЗРЕДА ОСНОВНИХ ШКОЛА ГРАДА УЖИЦА

Актив директора основних школа Града Ужица разматрао је питање организације прославе мале матуре. Према важећим прописима, прослава мале матуре у организацији школа може бити искључиво у објектима школа или установа културе. Другачији видови прослава и окупљања ученика осмог разреда нису планирани годишњим плановима рада школа.

Актив директора обавештава да школе не учествују нити подржавају организацију и реализацију оваквих прослава ван законом прописаних објеката и сматрају их ризичним за безбедност и здравље деце.

Општински Савет родитеља не подржава организацију и реализацију оваквих прослава.

Актив директора основних школа Града Ужица

OБАВЕШТЕЊЕ

2018obavestenje

У недељу, 29. априла 2018. године, у ОШ „Нада Матић“ одржаће се Окружно такмичење из српског језика и књижевности, са почетком у 10 часова.