Екскурзија ученика шестог разреда

20130110 163045Дводневна екскурзија ученика шестог разреда реализована је 8 - 9.6.2014. године на релацији Ужице - Смедерево - Пожаревац - Лепенски вир - Доњи Милановац - хидроелектрана Ђердап - Неготин - Зајечар - Параћин - Крушевац - Ужице.

Извештај са екскурзије

 

DSCF3998DSCF4032IMG 20140609 161720

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Опширније: Екскурзија ученика шестог разреда

Екскурзија ученика седмог разреда

У оквиру дводневне екскурзије, ученици седмог разреда посетили су Идвор, радно место Михајла Пупина, Спомен дом, школу, музеј и родну кућу великана наше науке и великог добротвора. Обишли су Царску бару, оазу птица и један од најлепших резервата природе у Србији. У Новом Саду посетили су и обишли Петроварадинску тврђаву, у Сремској Каменици кућу дечијег песника Јована Јовановића Змаја, а у Сремским Карловцима све најважније културне и историјске објекте, међу којима је најважнија чувена Гимназија. Ученици су били у прилици да посете и манастир Хопово, који је по архитектури просветној улози и својој историји један од најзначајнијих манастира на Фрушкој гори.

Екскурзија ученика петог разреда

Последњег дана маја, реализована је једнодневна екскурзиуа ученика петог разреда.

На овој екскурзији ученици су посетили цркву Покајницу и манастир Копорин, а у Јагодини су обишли Музеј воштаних фигура, аква-парк и зоолошки врт.

Извештај са екскурзије

Екскурзија ученика осмог разреда

 

e

Од 25. до 27. aприла ове године, ученици осмог разреда били су на својој екскурзији, веома богатој садржајима и местима које су посетили (Спомен-парк Шумарице, Гамзиград, Музеј Крајине, Мокрањчеву кућу и Музеј Хајдук Вељка у Неготину, Ђердапску клисуру и Лепенски вир, Сребрно језеро, археолошко налазиште Виминацијум, Галерију Милене Павловић Барили у Пожаревцу, као и тврђаву у Смедереву, задужбину Ђурађа Бранковића).