Такмичење

Ученици наше школе постигли су значајне резултате на такмичењима из различитих предмета.

     На Општинском такмичењу из рукомета ученице наше школе освојиле су 2. место. Ученице које су учествовале на наведеном такмичењу су: Анастасија Милошевић VIII1, Вања Боровић VIII1, Ана Алексић VII2, Миња Лазић VII2, Ема Рађеновић VII2, Тина Шкодрић VII2, Тијана Туцовић VII2, Ања Кнежевић V3 и ученице седмог разреда Издвојеног одељења матичне школе у Гостиници -  Марија Мијатовић и Ана Видић.

20170327 101628

    

 

 

 

 

 

Пласман на Републичко такмичење  из техничког и информатичког образовања остварила је ученица VI3, Сунчица Богићевић, која је на Општинском такмичењу изинформатичког и техничког образовања освојила 3. место.

Пласман на Републичко такмичење из енглеског језика остварили су: Андреј Петровић VIII1, Ксенија Радојевић VIII1, Ђорђе Зарић VIII1 и Андрија Петровић VIII2.  Они су на Окружном такмичењу из енглеског језика стварили следеће резултате:

-          Андреј Петровић, VIII1, 2. место;

-          Ксенија Радојевић, VIII1, 2. место;

-          Ђорђе Зарић, VIII1, 2. место;

-          Андрија Петровић, VIII2,  3. место;

Пласман на Републичко такмичење из италијанског језикаостварио је ученик  VIII1, Петар Дамјановић, који је на Окружномтакмичењу из италијанског језика освојио3. место.

Честитамо свим ученицима и њиховим наставницима на постигнутим резултатима!

              директор Школе

                                                                                              Бранислава Јовичић

Ужице, 29. 03.2017.  године