Велики успех наших ученика

Ученик VIII1, Петар Дамјановић, освојио је 6. место на Српској физичкој олимпијади у Београду и остварио пласман на Међународну јуниорску научну олимпијаду, светско такмичење из хемије, биологије и физике, које ће бити одржано  у Холандији, од 3. до 12. децембра 2017. године.

 

Похваљујемо Петра за изузетан успех који је постигао на наведеном такмичењу и свим претходним такмичењима.  Желимо му пуно успеха у даљем раду и такмичењу!

 

Ученица VII3, Анђела Продановић, постигла је велики успех на такмичењима из математике у овој школској години и остварила пласман на Републичко такмичење из математике. На Републичком такмичењу из математике, одржаном  29. 04. 2017. године у Београду, ученица је похваљена.

 

Ученици Vпостижу одличне резултате из наставе музичке културе.

На Окружном такмичењу из солфеђа које је одржано у Основној музичкој школи ,,Војислав – Лале Стефановић“  у Ужицу 09. 05. 2017. године, ученице  Маша Деспотовић и Александра Бонџулић,  освојиле су 3. награду. Ученице Ива Јараковић и Катарина Веснић освојиле су 1. награду.

 

На Републичком такмичењу из солфеђа одржаном  у Новом Саду, ученица Маша Шишић, освојила је 1. награду.

 

На такмичењу гудача одржаном у Основној музичкој школи ,,Војислав – Лале Стефановић“ у Ужицу, ученица Маша Шишић, освојила је  2. награду.

 

ЧЕСТИТАМО УЧЕНИЦИМА И ЊИХОВИМ ПРЕДМЕТНИМ НАСТАВНИЦИМА НА ПОСТИГНУТИМ РЕЗУЛТАТИМА!