ТИМСКИМ РАДОМ ДО ПОБЕДЕ

Frikom1

На  недавно расписаном Фрикомовом наградном конкурсу “Back to school“, на ком је учествовало преко 70 школа широм Србије, одељење V1 је однело победу. Задатак је био да се од амбалаже Фриком сладоледа направи занимљиво ликовно решење. Ученици су дошли на час ликовне културе са идејом о учешћу на конкурсу, мотивисани  вредном наградом.

 

Предочили су ми да победници добијају ранчеве, школски прибор и таблете за цело одељење. Са одушевљењем сам прихватила њихову идеју и ентузијазам. 

Убрзо се кренуло у реализацију рада. У лепој, радној и веселој атмосфери, у којој су учествовали сви ученици одељења, рад је приведен крају и послат на конкурс. Уз велико ангажовање родитеља ученика овог одељења, пријатеља, колега, директорке школе, ученика других одељења, познаника, освојен је највећи број гласова, а самим тим и победа. Данима смо се радовали, смејали и забавили праћењем резултата,стрепели, али  и веровали у победу, која на крају није изостала. Овим учешћем указали смо на значај тимског рада  и међусобне подршке, као врло важних категорија, које су и значајније од исхода самог такмичења. Такође, показали смо да јачањем здраве комуникације и јаке споне између ученика, наставника и родитеља може се постићи пуно тога.

 

Текст ћу завршити цитатом  наше дивне родитељкеДанијеле Василијевић:

 

"Хвала нашој деци што нас учинише бољим људима!“

 

  Оливера Шуљагић,

 

oдељењски старешина V1

 

 Frikom2 Frikom3 Frikom4