„ШЕТЊА КРОЗ ПРОСТОР И ВРЕМЕ“

IMG 2545„Крените са нама у веселу шетњу кроз простор и време којом ћемо обележити наших шездесет година постојања у шездесет минута!“ Овим речима водитељке Невене Ранковић упловили смо у  свечани, академски простор Учитељског факултета где је одржана приредба поводом јубиларне шездесетогодишњице Дана школе!

На почетку приредбе срдачно нам се обратио директор школе DSC 2344 MediumМладенко Анђелић, потом, уместо градоначелника града Тихомира Петковића, Јелена Васовић, градска већница задужена за културу, образовање и спорт и на крају председница Школског одбора Гордана Шуљагић.

Водитељи програма су, кроз презентацију школе на видео-биму, подсетили присутне на историјат школе, њене успехе и успехе ученика на такмичењима, разне пројекте, признања, иновације у школи, угледне часове и активности, бројне посете и поврх свега на њену образовну, васпитну и моралну вредност.

Богат садржај ове свечаности нас је водио од узвишеног, химничног карактера, преко хладног Антартика  и Русије, Енглеске, потом топле Грчке и вреле Африке, Блиског Истока, Америке, Бразила и Шпаније, до пријатељства, бонтона и љубави!

P5140584

 

 „Врло је важно волети друге, али је једнако важно помоћи и другима да нас воле“  речи су којима је наговештен крај и приказан кроз забавни, разиграни и распевани кабаре!!!

 

 

DSC 0095

DSC 0092

DSC 0120

DSC 0126

DSC 0138

DSC 0154

 

 

 

 

 

 DSC 0303DSC 0225DSC 0169